Përshkrimi i Pronës

Objekti/lokal me qira Vetermik Mbrapa Grand Stores 🏪

Kodi: PRO149

▪ Objekti gjendet në Veternik (Mbrapa Grand Stores, mes Rezonacës dhe Baumarket) ne
▪ Lokali ka Sip prej 110m2, si dhe parking 150m2. Objekti është i pershtatshëm për veprimtari të ndryshme.

🎏Rr. Rilindja nr.45, Prishtine.

⏹ Çmimi: 750€ + depoziti 750€ 📝 Kontrata 1 vjeçare

📞 +383 44 117 118 Viber, WhatsApp

#demirirealestate #demiripatundshmeri #demirirenovime #lokal #dyqan #qira #qira #Veternik #Grandstore #lagjiaqendresa #Prishtine

Detajet e Pronës

Referenca: PRO149
Lloji: Shop
Statusi Used
Website Views 684