Përshkrimi i Pronës

🏢Banesa me qira në Fushë Kosovë rruga Pajazit Islami, te xhamia e re.

🌅🌇 Me ndriçim gjatë gjithë ditës, s'ka pengesa. Lindje perëndim.

1️⃣ Dy dhoma gjumi kati 5.
2️⃣ Ni dhomë gjumi kati 6.
3️⃣ Dy dhoma gjumi kati 7.

🛋🛏 Me ose pa mobilje sipas dëshirës.
🏢Objekt i ri, banesa të reja.
🚙 Parking i mjaftueshëm dhe garazhë.
🥅🏏Kënd i lodrave për fëmijë.
🕌Xhamia përballë.
🏫Shkolla ambullanta jo larg.

Çmimet:
- Dydhomëshet: 200 pa mobilje, 250 me mobilje.
- Nidhomëshja: 170 pa mobilje, 220 me mobilje.

📞 044 117 118

Detajet e Pronës

Referenca: PRO14
Lloji: Apartment
Statusi New
Website Views 107