Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image image image image

Shiten banesa ne Fushe Kosove

€499
  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Sa dhoma? 3
  • Lloji prones: Banesa

Pershkrimi i Prones

Shiten banesa ne Fushe Kosove
►Kodi:FK23
►Banesat kane renditje
►84.6m2 kati : 2 , dhe 5
►80.4m2 kati: 6 dhe7
►64m2 kati :2
►63m2 kati: 1, 2 , 4, 7
►57m2 kati : 1, 2 , 3 , 6
►Kemi edhe banesa 85-120m2 ne kate te ndryshme
►Investitor Limit Projekt , ndertues Rinesa Shpk
►Banesat leshohen per banim me daten 01.09.2022 ose me heret
►Lokacioni : Fushe Kosove rruga Eqren Qabej
►Çmimi: 480€ deri 510€
►Mundesia e pageses 50% tash 50% ose
► Nje pjese tash pjesen e mbetur me rata deri ne shtator 2022
Kontakt
+383 49 117 118 viber
+383 44 117 118 viber
www.facebook.com/AgjensioniDemiri

Pelqejeni faqën për të ndjekur risitë

Veçori tjera

Kontakto Agjentin