Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118

Shesim troje në Veterrnik, Hajvali, Matiçan

 • Lloji listimit Ne Shitje
 • Lloji prones: Tokë/Truall

Pershkrimi i Prones

 1. URGJENT Shitet trualli në lagjen Qendresa, Veterrnik. 10 ari dhe 12 ari
  https://demiri-ks.com/property/shitet-trualli-10-ari-ne-veterrnik-pas-rezonanes-prishtine/?preview=true
 2. Shitet trualli në Hajvali te pompa Mili 2, Lagjja Ulpiana. 9 ari.
  https://demiri-ks.com/property/shitet-trualli-9-ari-ne-hajvali-kodi-pa03-prishtine/
 3. Shitet trualli në Matiçan 10 ari, vend ideal për jetë të qetë.
  https://demiri-ks.com/property/shiten-10-ari-tr…atican-prishtine
 4. Shitet trualli në lagjen Qendresa Veterrnik. 8 ari.
  https://demiri-ks.com/property/shitet-trualli-ne-lagjen-qendresa/

Veçori tjera

Kontakto Agjentin