Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image

Shitet toka 59 ari dhe 80 ari në Çagllavicë / Land for sale in Industrial zone

  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Lloji prones: Tokë/Truall

Pershkrimi i Prones

Kodi: Nr44
✅Pas Fortesa Home, përballë Grand Store, kapur me lagjen Nic.
✅Zonë industriale
✅Çmimi: 59 ari x 13000 euro , 80 ari x 30000 euro
📞045 117 118
______________________
✅Behind Fortesa Home and in front of Grand Store shoping center, near from nic village.
✅In industrial zone.
✅The price: 59 ari x 13000€ (767000€) / 80ari x 30000€ (2400000€)

Veçori tjera

Kontakto Agjentin