Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image image image

Shitet toka në Kolovicë 5km nga qendra e Prishtinës

€2 200
  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Lloji prones: Tokë/Truall

Pershkrimi i Prones

Kodi: Nr43

✅80 ari

Kolovicë, ngjitur me Butovc

5km nga qendra e qytetit, pa infrastrukturë. Vend me prespektivë për villa, apo për troje, parcelizim.

✅80% e tokës pjerrtësi e vogël dhe e mesme. 20% e tokës pjerrtësi e madhe.

✅Çmimi: 2200 €/ari

Për më shumë info kontakto me Hakiun:

045 117 118

[email protected]

Veçori tjera

Kontakto Agjentin