Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image image image

Shitet trualli 5-10 ari në Hajvali // Prishtinë

  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Lloji prones: Tokë/Truall

Pershkrimi i Prones

Kodi Nr27

►Shitet trualli 5-10 ari në Hajvali, rruga Hasan Bici, siç shihet në foto.

►5 ari  6.300€ për ari

►10 ari 6.000€ për ari

►Me infrastrukturë të kompletuar.

045 117 118   /   049 117 118

044 117 118   /   048 117 118

[email protected]

Na ndiqni në Facebook dhe në Merrjep

_________________

English:

► The partial for sale 5-10 ari in Hajvalia, between graveyard and the mosque, in the roud Fitorja than in the roud Hasan Bici. Look at the photo.

►Good place for living.

►The price for 5 ari is 7000 euro for ari.

►The price for 10 ari is 6500 euro for ari.

►With completed infrastructure.

Follow us in Facebook

_________________

Arabic:

►الأرض للبيع قريب من بريشتينا في قرية حيواليا, بين المقبرة و المسجد. في الطريق فيتوريا ثم في الطريق حسن بيسي.

مكان جيد للمعيشة

►السعر ٧٠٠٠ ل١٠٠متر لمن يأ خذ ٥٠٠ متر
►السعر ٦٥٠٠ ل ١٠٠ متر لمن يأخذ ١٠٠٠ متر

اكتبونا في البريد أو في واتس

[email protected]

+38649273117 WhatsApp.

Veçori tjera

Map & Directions

Kontakto Agjentin