Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image image image image image image image image

Shitet toka 4.82 Hektar me fermë në Vragoc // Pejë

  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Lloji prones: Tokë mbi 1 hektar

Pershkrimi i Prones

💎💎SHITET FERMA ME 4.82 HEKTAR TOKË NË KOMUNË TË PEJËS
Farm with 4.82ha land for sale
►Adresa: 10 km nga Peja, fshati Vragoc.
►Ferma është planifikuar për 185 krerë lopë, objekti është 17.5 x 86 metra.
►Ferma është e ndërtuar me planprojekt të Zvicrrës sipas normave të BE-së. nën objektin e fermës janë edhe bazenat. Vetëm kulmi dhe rrjetat e bazenave ende s’janë përfunduar. E ndarë në dy pjesë, njëra është 80% e përfunduar, ndërsa tjetra 60%. Sipas marrëveshjes mund ta marrim përsipër përfundimin e saj ose dorëzimin e saj ashtu siç është, në këtë fazë të punimeve.
►Toka ka ujë, rrymë, rrugë të asfaltuar 70 metra afër. Shleperat e mëdhenj mund të vijnë deri te ferma pa kurrëfar problemi.
►Sip e tokës 4.82 Hektar. (Është e mundur rritja e sipërfaqes nëse ka interes deri në 12 hektar)
►Është mundësia e përfitimit të grandit shtetëror për fermë.
►Çmimi shumë i volitshëm. 👌👌
Për info më të hollësishme na kontaktoni:

045 117 118

Viber & WhatsApp

[email protected]

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në MerrJep

Veçori tjera

Kontakto Agjentin