Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image

Shesim toka në Suhadoll, Lepi, Preoc, Llapnasellë, Batus, Dobrev

  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Lloji prones: Tokë/Truall

Pershkrimi i Prones

Kodi: Nr:19

1. Lepi 23 ari 2300 euro, 60 ari 1800 euro, 2 hektar 1550 euro (Për ari)

2. Batus 1 hektar e 7 ari 1500 euro për ari.

3. Llapnasellë 80 ari, 75 ari rruga qe lidhet me Graçanicë, mes qytezës antike Ulpiana dhe Graçanicës 8000 euro për ari.

4. Preoc, Suhadoll, Dobrevë toka me sipërfaqe të ndryshme sipas kërkesës.

Në secilin prej këtyre fshatrave mund t’ju ofrojmë tokë sipas kërkesës tuaj.

045 117 118     &     049 117 118    &    044 117 118    &    048 117 118

[email protected]

http://AgjensioniDemiri.com   Na ndiqni në faqen zyrtare.
http://Facebook.com/DemiriRealEstate   Na ndiqni në Facebook.
http://MerrJep.com/Agjensioni-Demiri  Na ndiqni në Merrjep.

Veçori tjera

Kontakto Agjentin