Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image image image image image

♦Shitet toka 72 ari në Mazgit♦

  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Lloji prones: Tokë/Truall

Pershkrimi i Prones

►Kodi: Nr:15

►Toka është afër stadiumit Mazgitit, siç edhe shihet në foto

►Toka është 37 metra e gjerë dhe 200 metra e gjatë, e përshtatshme për troje, depo, fabrikë, e veprimtari tjera.

►Ka qasje nga Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, nga autostrada, dhe nga kastrioti.

►Çmimi: 18000 euro per ari (2800 nëse mirret gjysma)

045 117 118  &  049 117 118

[email protected]

Facebook  Pëlqejeni faqen, na ndiqni në facebook.

MerrJep  Na ndiqni në MerrJep.

____________________________

English:

♦The land for sale in Kosovo.

♦Surface: 7200 meters.

♦Suitable for: Magazins, living, investment…

♦ Just 3 kilometers form capital city.

♦ Wide 38 meters and Long 200 meters.

♦ Near from 2 highways, 200 meters and 900 meters.

♦ The comming to the land from 4 rouds. 2 from highways, 1 from city, and 1 from village.

♦ The Price: 18 euro for meter.

____________________________

Arabic:

 الأرض يباع♦
 الدولة كوسوفا♦
السطح: ٧٢٠٠ متر
مناسبة للتخزين, و المعيشة, و الاستثمار ♦
٣ كيلو من العاصمة بريشتينا فقط ♦
طوله ٣٨ متر و عرضه ٢٠٠ متر. يوجد طريق من جهتين ♦
قريب من طريقان سريعان 200 متر و   900متر♦
ن
الوصول من الأرض يكون من ٤ جهات, ٢ طريقان سريعان و طريقان أخريان. لذلك كان موقفه موقفا جيد جدا و يعلو سعره و ثمنه سريعا مع مرور الأيام ♦
 الثمن: ١٨ يورو€ لمتر واحد♦

للإتصال:   WhatsApp 0038649273117

Veçori tjera

Map & Directions

Kontakto Agjentin