Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image image image image image image image image image image image

SHITET EKSTRA BANESË 190m2 NË NJË LOKACION ME PRESPEKTIVË / APARTMENT FOR SALE

€190 000
  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Lloji prones: Banesa

Pershkrimi i Prones

SHITET EKSTRA BANESË 190m2 NË NJË LOKACION ME PRESPEKTIVË / APARTMENT FOR SALE

Banesa është ndërtim privat ,andaj edhe është ndërtuar me materialet më të mira, dhe me mbikqyrje të duhur.

Kodi: LS66

►Renditja:

♦ Salloni me kuzhinë i rregulluar me kaminë dekorative me gurë, dhe me lleda knauf.

♦ Pesë dhoma gjumi

♦ Tri banjo

♦ Dy garazha

►Izolimi:

♦ Izolimi i jashtëm: Është me stiropor 15 cm.

♦ Izilomi ndërmjet banesave: Në mës dy banesave janë dy blloka nga 20cm dhe në mes tyre 10cm stiropor.

♦ Poashtu nga kati në kat përveç nivelizimit është edhe një shtresë stiropori ekstra.

 

►Sipërfaqja 190m2, (Janë bashkuar dy banesa)

►Dy garazha. Kati i parë (përdhesë)

►Prespektiva: Ajo që është me rëndësi të dihet është se Përskaj banesës do i bie rruga B që gjatë vitit do fillojnë punimet. Pastaj banesa mund edhe të shëndërrohet në lokal, gjë që ia trefishon apo katërfishon vlerën.

►Banesa është ndërtim privat, dhe shumica e banorëve janë mjekë.

►Çmimi: 190 mij euro.

045 117 118 / 049 117 118

044 117 118 / 048 117 118

[email protected]

Veçori tjera

Kontakto Agjentin