Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
image image image image

Shitet banesa me 3 dhoma gjumi ne Fushe Kosove

€65 000
  • Lloji listimit Ne Shitje
  • Sa dhoma? 3
  • Plot Size 122
  • Lloji prones: Banesa

Pershkrimi i Prones

Kodi: Fk133

►Adresa: Rruga kryesore e qytetit, Nënë Tereza, afër hotelit KosVegas.
►Kati i 6 i banimit, me dy ashensor, ne fazën e ndërtimit.
►Sip: 122 metra katror, tre dhoma gjumi.
►Infrastruktura:

▪Në rrugën kryesore Nënë Tereza.

▪Njëra korsi e rrugës është fund e krye parking

▪Dy anët e rrugës kanë nga 4 metra trotuar për këmbësorë.

▪Në dy anët e rrugës mes trotuarit dhe asfaltit  ka gjelbrim, pemë. Siguri për fëmijë.

▪Shkolla fillore Selman Riza 3 mib afër.

▪Shkolla fillore Hifzi Sulejmani 3 min afër.

▪Busi kalon çdo 10 min para objekti.

▪Pas objejtit është gjelbrim dhe kënd i lodrave i veçant për 2 objektet.

▪Policia afër 2 min

▪Hekurudha afër 5 min.

▪Rrethi, qendra e qytetit afër 4 min.

 

E ka afër shkollën fillore Selman Riza, dhe të mesme Hifzi Sulejmani, Xhaminë, Policinë, Hekurudhën. Autobusi urban kalon përskaj banesës çdo 5-10 min.

■ Çmimi: 65000

Kontakti:
045 117 118
[email protected]

Veçori tjera

Kontakto Agjentin