Përshkrimi i Pronës

Shiten Tokat në fshatin Dragancë// Novobërdë

Parcela prej 6ari dhe 10ari ose komplet 45 ari për villa. Lokacioni tepër atraktiv, pamje të Lubotenit. Qasje në rrugë, rrymë. Dragancë, Lugu i gjelbërt. Fletë poseduese, bartja nëpërmes noterit. Ndërrim me banesë në Prishtinë i mundshëm. Çmimi është 3000€ per ari, i negociueshëm.

Siperfaqja totale: 45ari
Lokacioni: Dragancë
Çmimi: 3000€ per ari

Nr. Kontaktues: 048 117 120

Detajet e Pronës

Referenca: PRO371
Lloji: Truall
Statusi New
Website Views 42