Përshkrimi i Pronës

Banesë në vend ideal, vend i qetë dhe të gjitha shërbimet afër.

Ka afër parkun, sheshin, shkollën, ambullantën etj.

Banesa + Depo rreth 100m²

Poashtu vend i përshtatshëm për kyçje dhe shkyçje nga qyteti. Qarshia afër, poashtu edhe dalja nga qyteti e lehtë pa u ballafaquar me kolonën e mërzitshme.
Përballë Miloti Dent.

Izolimi termik i mirë, ngase është ndërtim i vjetër, por i rinovuar përbrenda. Madje madje edhe nga jashtë ka ardhur pajtimi i komunës për të filluar rinovimi, dhe banesa bëhet me pamje e re, por me kualitetin e vjetër origjinal.

Ka një renditje të bukur, dhon e ditës me pamje kah veriu, kuzhina veç, me pamje kah jugu, poashtu edhe dhoma e gjumit me pamje kah jugu, dhe me ballkon. Kati i 2️⃣

Jo vetëm kaq, por banesa ka edhe një bodrum jashtëzakonisht të madh, që është ekskluziv vetëm për këtë banesë.

Shtojmë edhe këtë, banesa është rinovuar, ka nxemje qendrore, klimë, dhe është totalisht e mobiluar.

• E mobiluar. Hiqet vetem Dollapi i madh ne sallon, dhe tv-ja
• Ka oxhak dhe shporet te druve.
• Ka Nxemje qendrore/
• Klimë koncicioner.

E gjitha kjo vetëm 39 mij e 999 euro.

Banesa juaj e ardhshme po ju pret. Caktoni një termin për ta parë nga afër.

044 117 118
045 117 118

Detajet e Pronës

Referenca: PRO370
Lloji: Banesë
Statusi Refurbished
Website Views 61

Karakteristikat

Air Conditioning