Shiten banesat në Tophane, Kompleksi “ORHIDEA”

, , , ,

Pasqyrë e përgjithshme

Përshkrimi

Shiten banesat në Tophane, Kompleksi “ORHIDEA”

 

 

►Kodi:T44

 

►Lokacioni: Tophane, Rr.Pjetër Bogdani, Ndërtuesi Flux, Kompleksi “ORHIDEA”

►Qasje e lehtë dhe e shpejtë në qendër të qytetit, QMF 5minuta larg, Shkolla “Meto Bajraktari” 3 minuta larg, Të gjitha institucionet shtetërore dhe komunale 10 minuta, Hapsirë gjelbëruese, Parkingje nëntokësore dhe të jashtme, Siguri 24/7

 

►Tipi A – 136.24 m² (Lam A) – Kati 9

►Tipi A – 141 m² (Lam A) – Kati 6,10

►Tipi C – 90.24 m² (Lam A) – Kati  13

►Tipi C – 91.71 m² (Lam A) – Kati 12,14

►Tipi D – 95.83 m² (Lam A) – Kati 13,14

►Tipi E – 68.46 m² (Lam A) – Kati 6,11,12,13,14

►Tipi F – 91.06 m² (Lam B) – Kati 13

►Tipi F – 92.53 m² (Lam B) – Kati 12,14

►Tipi G – 85.60 m² (Lam B) – Kati 4,9,14

►Tipi H – 129.42 m² (Lam B) – Kati 11

►Tipi H – 133.26 m² (Lam B) – Kati 6,8,12

►Tipi I – 59.56 m² (Lam B) – Kati 6,12,13

►Tipi J – 127.79 m² (Lam A) – Kati 16

►Tipi K – 171.38 m² (Lam A) – Kati 16

►Tipi M – 117.76 m² (Lam B) – Kati 16

 

►Info shtesë: Të gatshme për banim Korrik 2022

►Çmimi:1300€/m².

 

Kontakt     : 049 117 118

Viber          : +38349117118

WhatsApp : +38349117118  

[email protected]

 

► Shiko Kompleksin “Melia” në Lagjen Prishtina e Re: http://demiri-ks.com/ls88

 

      

Adresa

Detaje

Updated on January 15, 2022 at 1:00 pm

Infot e kontaktit

S
Rrustem Ademi
  • Rrustem Ademi

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Compare listings

Compare
Rrustem Ademi
  • Rrustem Ademi