Shesim troje në Veterrnik, Hajvali, Matiçan

Pasqyrë e përgjithshme

Përshkrimi

 1. URGJENT Shitet trualli në lagjen Qendresa, Veterrnik. 10 ari dhe 12 ari
  https://demiri-ks.com/property/shitet-trualli-10-ari-ne-veterrnik-pas-rezonanes-prishtine/?preview=true
 2. Shitet trualli në Hajvali te pompa Mili 2, Lagjja Ulpiana. 9 ari.
  https://demiri-ks.com/property/shitet-trualli-9-ari-ne-hajvali-kodi-pa03-prishtine/
 3. Shitet trualli në Matiçan 10 ari, vend ideal për jetë të qetë.
  https://demiri-ks.com/property/shiten-10-ari-tr…atican-prishtine
 4. Shitet trualli në lagjen Qendresa Veterrnik. 8 ari.
  https://demiri-ks.com/property/shitet-trualli-ne-lagjen-qendresa/

Adresa

Detaje

Updated on January 9, 2020 at 8:19 am

Infot e kontaktit

S
haki.demiri
 • haki.demiri

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Compare listings

Compare
haki.demiri
 • haki.demiri