SHITEN TROJET NË LAGJEN QENDRESA DHE PRIAM

Pasqyrë e përgjithshme

Përshkrimi

🔥🔥SHITEN TROJET NË LAGJEN QENDRESA DHE PRIAM🔥🔥
💥💥The plots for sale in Qendresa Veternik.💥💥
📌Veternik, Pas qendrës tregtare Grand Store, Rezonancës, dhe Bau Market.
✅2×5 ari në lagjen Qendresa Rr. Nokshiqi 17900€/ari 👉 bit.ly/2TI1z8d
✅7.47 ari në lagjen Qendresa Rr.Dëshmorët e Loxhës 17900€/ari 👉 bit.ly/3jJAoV2
✅8 ari në lagjen Qendresa Rr.Agim Çavdërbasha 28000€/ari. 👉 bit.ly/2TS7I1n
✅6 troje me sip: nga 3.5-5.5ari, në lagjen PRIAM pas Rr.Bujani 15500€/ari 👉 bit.ly/38745gu
⚠️⚠️ Lagjja ka pozitë të farvorshme, e ka qetësinë e duhur për banim, poashtu qasje të lehtë në qendër të qytetit, në autostradë, magjistrale. Qendrat e mëdha tregtare, universitete private, xhamia, të gjitha përskaj lagjes. Poashtu së shpejti edhe shkolla fillore do ndërtohet. Të gjitha gjërat që i duhen një familjeje të gërshetuara në një vend. Për shkak të prespektivës që ofron si lagje i ngritet vlera çdo ditë. Mos hezitoni të bëheni pjesë e lagjes.

Adresa

Detaje

Updated on November 9, 2020 at 4:11 pm

Infot e kontaktit

S
haki.demiri
  • haki.demiri

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Compare listings

Compare
haki.demiri
  • haki.demiri