Toka me qera 36 ari dhe 88 ari e përshtatshme për depo etj.

 • 600€
 • 900€
Fushë Kosovë, https://goo.gl/maps/LbF9KteYiwWrX9cN7
Afatgjatë Me qira
Fushë Kosovë, https://goo.gl/maps/LbF9KteYiwWrX9cN7
 • 600€
 • 900€

Pasqyrë e përgjithshme

Kodi i shpalljes ID: HZ- NR52
 • Tokë / Parcelë, Tokë në rrugë magjistrale
 • Lloji i pronës

Përshkrimi

►Kodi i shpalljes (ID): NR52
►Lokacioni: Fshati Henc, komuna Fushë Kosovë
►Majgjistralja 500m, Autostrada 3.5km, Qyteti 5km.
►Detaje:
♦Infrastruktura: Asfalti, uji, rryma.
♦Trualli 36 ari është i gjatë 240 metra, ndërsa i gjerë 33 metra në fillim pastaj shkon duke u ngushtu 25 metra, 20 metra e deri në 10 metra.
♦Trualli 88 ari është i gjatë 320 metra dhe i gjërë 32 metra, përveç në 50 metrat e para është e ngushtë 10 metra. Shih fotot.
♦Gjendja e parcelave:Janë toka bujqësore të mbjellura, nuk jane të rrethuara.
►Lokacioni satelitor: goo.gl/maps/ZfiBh5KVVJepvxrY8
►Çmimi: 36 ari nga 600 euro/muaji, ndërsa 88 ari nga 900 eruo/muaji.

049 117 118
044 117 118
[email protected]

 • Qyteti Fushë Kosovë
 • Zip/Postal Code 12000
 • Vendi Kosove

Detaje

Updated on June 15, 2022 at 5:37 pm
 • Kodi i shpalljes ID: HZ- NR52
 • Çmimi: 600€
 • Land Area: 3600m² dhe 8800 m²
 • Lloji i pronës: Tokë / Parcelë, Tokë në rrugë magjistrale
 • Statusi i pronës: Afatgjatë, Me qira

Infot e kontaktit

S
haki.demiri
 • haki.demiri

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Compare listings

Compare
haki.demiri
 • haki.demiri