Shitet banesa me 3 dhoma gjumi ne Fushe Kosove

Pasqyrë e përgjithshme

Përshkrimi

Kodi: Fk133

►Adresa: Rruga kryesore e qytetit, Nënë Tereza, afër hotelit KosVegas.
►Kati i 6 i banimit, me dy ashensor, ne fazën e ndërtimit.
►Sip: 122 metra katror, tre dhoma gjumi.
►Infrastruktura:

▪Në rrugën kryesore Nënë Tereza.

▪Njëra korsi e rrugës është fund e krye parking

▪Dy anët e rrugës kanë nga 4 metra trotuar për këmbësorë.

▪Në dy anët e rrugës mes trotuarit dhe asfaltit  ka gjelbrim, pemë. Siguri për fëmijë.

▪Shkolla fillore Selman Riza 3 mib afër.

▪Shkolla fillore Hifzi Sulejmani 3 min afër.

▪Busi kalon çdo 10 min para objekti.

▪Pas objejtit është gjelbrim dhe kënd i lodrave i veçant për 2 objektet.

▪Policia afër 2 min

▪Hekurudha afër 5 min.

▪Rrethi, qendra e qytetit afër 4 min.

 

E ka afër shkollën fillore Selman Riza, dhe të mesme Hifzi Sulejmani, Xhaminë, Policinë, Hekurudhën. Autobusi urban kalon përskaj banesës çdo 5-10 min.

■ Çmimi: 65000

E gatshme gjatë verës kismet.

Kontakti:
045 117 118
[email protected]

Adresa

Detaje

Updated on January 24, 2022 at 10:59 am

Infot e kontaktit

S
haki.demiri
  • haki.demiri

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Compare listings

Compare
haki.demiri
  • haki.demiri