Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118

Vendi: Pejë

€48 000 Ne Shitje

Shitet trualli 4 ari në lagjen Tabje // Pejë

Ne Shitje

Shitet toka 4.82 Hektar me fermë në Vragoc // Pejë

Ne Shitje

Shitet toka me 2 shpia në Vitomiricë te xhamia e boshnjakve // Pejë

€216 000 Ne Shitje

Shitet toka 65 ari te shkolla në Vitomiricë // Pejë

€450 000 Ne Shitje

Shiten 2.62 Hektar tokë dhe 1.82 Hektar mal në Novosellë // Pejë

Ne Shitje

Shiten troje 30 deri 60 ari në Vitomiricë, Novosellë // Pejë

€41 000 Ne Shitje

P2 Banese ne shitje ne Peje