Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118

Vendi: Ferizaj

€45 000 Ne Shitje

Shitet trualli 5 ari në Ferizaj pas Ip Petrol (Kodi: Nr38)

Ne Shitje

Nr:10 Shitet toka 2.36 Ha dhe 32 ari në Ferizaj…