Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118

Vendi: Çagllavicë

Ne Shitje

Shitet toka 59 ari dhe 80 ari në Çagllavicë / Land for sale in Industrial zone

Ne Shitje

Shitet Trualli 14.5 ari në Llapllasellë

Ne Shitje

Shesim toka në Suhadoll, Lepi, Preoc, Llapnasellë, Batus, Dobrev

Ne Shitje

Shitet toka 60 ari deri 1.27 Hektar në Dobrevë, Miradi të poshtme.

€9 000 Ne Shitje

SHITET TRUALLI 8.75 ari në Llapnasellë Kodi NR:13